«Олімпійське лелеченя» у Хотові

2018-04-28

У селі Хотів Києво-Святошинського району відбулися обласні фінальні змагання «Олімпійське лелеченя».

13 найсильніших команд - переможців і призерів зональних змагань Київського обласного спортивно-масового заходу серед дітей «Олімпійське лелеченя» - виборювали право захищати спортивну честь Київщини у всеукраїнському фіналі.

Під час урочистого відкриття змагань учасників привітала директор Хотівського НВК Наталія Неруш. Щирі слова вітань та побажання успіхів висловила дворазовий бронзовий призер Олімпійських ігор, багаторазова чемпіонка Світу та Європи з вітрильного спорту, головний спеціаліст Управління олімпійського руху НОК України Олена Пахольчик.

Ігор Малинський – перший заступник голови відділення НОК України в Київській області, директор Навчально-наукового інституту спеціальної фізичної і бойової підготовки та реабілітації, кандидат наук з фізичного виховання та спорту, професор, заслужений працівник фізичної культури і спорту, заслужений тренер України – побажав перемог та мирного неба.

Серед почесних гостей – чотириразова чемпіонка світу з шашок Надія Чижевська, заступник начальника Київського обласного відділення комітету фізичної культури і спорту Міністерства освіти та науки України Тетяна Дзиба, МСМК з дзюдо, учасник Олімпійських ігор в Атланті Карен Балаян, чемпіонка Європи та призерка чемпіонату Світу з дзюдо Олександра Старкова, МСМК з вільної боротьби, заслужений тренер, заслужений працівник фізичної культури та спорту України, завідувач кафедри Навчально-наукового інституту спеціальної фізичної і бойової підготовки та реабілітації Валерій Бойко.

На етапі презентацій команд перше місце виборола команда м. Обухів, другими були лелеченята Макарівського району і третю сходинку посіла команда м. Білої Церкви. В Олімпійській вікторині кращими були м. Обухів (І місце), м. Буча (2 місце), Обухівський район (3 місце). В естафеті перемогу святкувала команда м. Тараща, друге місце - м. Біла Церква, третє – команда Студениківської ОТГ. У змаганнях з волейболу: м. Обухів, Макарівський район, Студениківська ОТГ.

Перемогу ж в загальному заліку здобула команда міста Обухів, друге місце виборола команда Білої Церкви, третє - посіла команда Студениківської ОТГ.

Преможці та призери були нагороджені кубками, учасники - дипломами, медалями та подарунками. Також нагороди отримали вчителі фізичної культури та спорту, які готували команди. Всі учасники отримали сувеніри з олімпійською символікою на згадку про змагання.

Перший заступник голови відділення НОК України в Київській області Ігор Малинський вручив Подяку відділення НОК України в Київській області директору Хотівського НВК Наталії Неруш та подарував Олімпійський куточок.

Кiлькiсть переглядiв: 313

Коментарi