• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • 29 жовтня 2013 року відбувся І (районний) тур Всеукраїнського конкурсу «Учитель року - 2014»

29 жовтня 2013 року відбувся І (районний) тур Всеукраїнського конкурсу «Учитель року - 2014»

2013-10-29

Протягом жовтня 2013 року проходив районний етап Всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2014». Традиційно, цей конкурс викликає увагу та зацікавленість педагогів району. До нього готуються, бо зміст конкурсу такий, що вимагає високої компетентності, творчості, наполегливості від його учасників.

Обов'язковою є підготовка самопрезентації, в якій, обравши один з аспектів своєї педагогічної діяльності, вчитель висвітлює технології та досягнення в навчально-виховній роботі. Урок в одній зі шкіл району, його самоаналіз, тестова контрольна робота з педагогіки та психології – етапи конкурсу, на кожному з яких журі оцінює результати. А 29 жовтня в Боярській ЗОШ І-ІІІ ст. №5 проведено заключне змагання одинадцяти вчителів.

Найважливішим аспектом, який висвітлювали в своїх виступах конкурсанти, стосувався інноваційної освітньої діяльності, як шляху до впровадження нових Державних стандартів початкової та загальної середньої освіти.

Зацікавлено слухали журі та учасники і гості конкурсу виступ вчительки початкових класів Хотівського НВК «ЗОШ І-ІІІ ст.-гімназія» «Організація квазідослідницької діяльності на уроках в початковій школі».

Кiлькiсть переглядiв: 205

Коментарi